Post by cadeswoodctallo on Feb 24, 2022 5:08:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Загадки хто є хто? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Загадки хто є хто? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато грошей ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Загадки хто є хто? 2022 version ▞▞▞
Реклама після кожного рівня, реклама довша нижнього рівня
Просто для багатьох оголошень, як-от одразу після запитання, воно веде до оголошення
Спершу ця гра була легкою, але тепер це важко, мені просто подобається!
Оголошення кожної головоломки надто дратує. Начебто дратує, що кнопка підказки закриває ваш елемент, щоб іноді перетягувати його, тому ви змушені використовувати підказку, і жодна з них не є справді складною.
Гра думаю класна я ще її не зіграла
Прикольно
Надто багато реклами!
Якість гри хороша, концепція також чудова, але в деяких завданнях ви не даєте опції, і якщо ми виберемо це напряму, то вона не відповідає, ми не знаємо, де вибрати. І деякі завдання повторюються.
Головоломки дуже прості, але мене не цікавлять головоломки, я маю на увазі, що я хотів би поставити їм п'ятірку, але я ставлю чотири, тому що для мене це нудно, а також багато реклами, це хороша гра, хоча якщо ви вимкнете свій Інтернет жодної реклами не з’являтиметься, але вам потрібно іноді вмикати, коли вам потрібні підказки, але я видаляю цю гру, ви можете завантажити та спробувати її самостійно
Crazy Kick! Pelihalli pci
Гра бомбезна
Підказки трохи важко вгадати, якщо ви не вдарите лампочку. Наприклад, як ви дізнаєтеся, що можете збільшити квитки на сімейний особняк. Але я люблю грати в ігри довше, перш ніж їх їсти. Вивчивши свій урок із поїдання чудової гри, однієї з найкращих і чудових для моїх онучок, а потім стає важко, і всі предмети чи завдання подвоюються чи втричі дорожчають. Тому, якщо ви запитаєте мене пізніше, я буду радий дати вам справедливий відгук. Якщо це не те, що ви шукаєте.
👎
Нова не запускається.
Це за розповсюдження реклами самостійно без дозволу!!!! Не рекомендую так як рекламу замучити
Дуже багато реклами . Реклами більше ніж самої гри
Дуже класно спасибі за гру
РЕКЛАМА! Це весела гра, але після кожної сцени є реклама, і якщо ви хочете, перейдіть до наступної сцени. Для кожного рівня очікуйте 3 оголошення. Ви можете заплатити за видалення всієї реклами, що добре, якщо вам подобається гра, але я не можу сказати, що мені так сподобалося, що я б заплатив за видалення реклами.
Деякі рівні цікаві, справжні головоломки. Але деякі з них буквально мертві, наприклад L22: перемістіть випадковий килим, щоб знайти підказку.
Класно
Класна гра мені подобається
Бачиш, ти знаєш, у перший раз я не знав, як грати в цю гру, тому що коли я натискаю A або B, на ньому написано «Покажи свій доказ». Потім покинув гру, коли я повернувся, я побачив, що в мене 50 мізків, потім я використав ці мізки, щоб пропустити перший рівень, я все ще казав, покажи свій доказ. Я хотів сказати, хто справжній батько, а потім подивився на картинку, яку я побачив справжній батько. тепер я знаю, як грати в гру 🙏 дякую так багато людей, які знали грати в гру, ледь не прийшли до мого дому, щоб убити мене. Мене звати Браян, я am9yr
УЖАСНАЯ ІГРА ВОПШЕ ДАЖЕ НЕ ОТКРЫВАЕТЬСЯ ЕСЛИ БЫ МОЖНО БИЛО СТАВИТЬ 0 ЗВЕЗД Я БЫ ПОСТАВИЛА 0!!!!!!!!
Braindom 2: Brain Teaser Games Word iyu
Просто включіть інтернет 😊😊😊😁😁😅😅😅
Braindom 2: Quem mente? Quebra Cabeças divertidos. Palavras nye
Після того як пройшов 1 рівень тоді відразу виходить реклама
П'ять
Глючить
Забагато реклами. Грати не варто.
Реклама після кожного раунду! Дуже прості головоломки, які можна розгадати менш ніж за 30 секунд. Занадто велике співвідношення часу перегляду реклами та часу гри!
Я б вибрав правильну відповідь, а потім сказав «покажіть свій доказ». В одному випадку я продовжував торкатися збільшувального скла, але воно не змінювалося, поки мені не довелося використовувати кнопку підказки, яка використовує 50 монет. Це змушує гравця використовувати кнопку, щоб ви повинні були дивитися рекламу. Жахлива гра.
Забагато реклами 🤦♀️
Вааааааааа забагато реклами. Кожна дрібниця, яку ви робите, має дивитися рекламу.
Це гарна гра, але занадто сильно завантажена рекламою. Майже після кожної гри є реклама, і вона її псує. Факти чудові, але це не для мене.
Далеко багато додань ви розгадуєте загадку (загалом займаєте секунди), а бум додаєте приблизно 20 за хвилину, і головоломки не складні, тому це дратує
Не переводиться мова
Класна гра
Цікавий
Я оцінюю це на 5/5, тому що я люблю ігри-загадки, і люди, які кажуть, що є багато додань, я навіть не отримав жодної
Якщо я не розміщую рекламу, але це нормально для roblox, мені не подобається реклама, я зроблю завантаження, але не для мене, бо я брат граю
Braindom 2: Wer sagt die Wahrheit? Löse das Rätsel Worträtsel rabt
Одна реклама!!!!!!!!!!!!!!!
Ставлю 3б.
Braindom 2: ai là ai? câu đố Tìm ô chữ pzk