Post by cadeswoodctallo on Feb 24, 2022 4:52:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Грати можна.
Chicken Gun 動作 fwd
є ВЕЛИЧНА проблема з функцією ударів ногами, люди НЕНАВИДУЮТЬ лазерну зброю, коли вони вмирають від неї, і змушують ЇХ БАЧАТИ ТИХ ГРАВЦІВ, ЯКІ ЇЇ Є. НАВІТЬ НУБІ ГОЛОСУЮТЬ!!! ЦЕ ПОТРІБНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЛИШЕ ДЛЯ ХАКЕРІВ. ПІСЛЯ ПІСНЯ, ЩО ОТРИМУЄТЬСЯ, Я ТАК РОЗСЯСІВ. Я НЕ ХАКЕР, Я ПРОФІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! БУДЬ ЛАСКА, ВИДАЛИТЬ. (Або NERF це)
Зовсім не гарна ця гра
Мене продовжують кидати після 2-го раунду, і це не дозволяє мені приєднатися до сервера, навіть якщо на ньому немає знаку блокування або захищеного паролем, а реклама, будь ласка, видаліть його
And new guns are available to enhance your personal killing style. ... try the Grenade Chickens, Rocket Chickens and special Machine-Gun Mounted Chickens.
О Боже мій!! Ця гра дуже крута, вони камери, я дам їй п’ять зірок⭐⭐⭐⭐⭐🌟💯 також в елітному загоні легко все, що вам потрібно зробити, це вбивати монстрів, отримати секретні скриньки і відправитися до вертольота, щоб отримати 89 монет
Chicken Gun Jangovar qjoj
Мені подобається ця гра, але я ставлю їй 3 зірки, тому що зйомка не відбувається автоматично
Гра фігня
Це 3 зірки, тому що потрібно багато часу, щоб отримати монету, наприклад, як ви навіть отримаєте монету 2, як випадкові сервери, це дуже важко, наприклад, чому ми не можемо вибрати сервери.
Це чудова гра, але я ставлю їй лише 3 зірки, тому що. 1) Caprure the Flag: Деякі гравці\боти не приносять ворожу справу на нашу базу якомога швидше. Вони йдуть до середини карти, щоб бути вбитими. 2) Як використовувати куплену зброю для захоплення прапора? Тому що я не можу використовувати пістолет, який купив. Він не відображається в моєму інвентарі, коли я граю у Capture the Flag.
Вам, хлопці, потрібно знайти спосіб забанити хакера. Веселощі зникли. Гравці почнуть виходити з гри через хакера. Будь ласка, попрацюйте над цим
Будь ласка, не видаляйте selfkills, будь ласка, я хочу його повернути, будь ласка!!!
Гра хороша і приємна, але я натискаю на відтворення або будь-який режим "лише завантаження", я грав у неї лише п'ять разів, але після натискання грати, але не запускаюся, я чекав 10-20 хвилин, потім також не запускаю тільки завантаження чому
Ємхуд270жизуєжрїр2073ліл2074
Луче всі ігор💋💋💋💋
Дивовижна гра!!! Але це іноді виганяє мене з ігор, а чому. Також я і мій двоюрідний брат намагаємося приєднатися до ігор, створених один одним, але вони не з’являються при пошуку на сервері. Але хороша гра. Я подумав, що це може бути Chicken gun 2, оскільки я бачив його на YouTube, відео було майже приманкою
Art of War: Legions Strategi zgo
Я оцінюю цю гру трьома зірками, тому що у мене є дві проблеми, по-перше, у грі є хакери, які зламують, а по-друге, реклама надходить між грою, тому, будь ласка, спробуйте забанити хакерів і видалити рекламу з гри
Chicken Gun แอ็กชัน bcx
Гей, хлопці. Під час цього нового оновлення, яке ви щойно випустили, Ял забрав мої монети 1525, коли я відкладав на два золотих AKS. Зараз у мене лише 10 монет, yall — одна з моїх улюблених ігор. Будь ласка, поверніть мені мої монети, брате
Топ гра просто пушка
гра класна но ставлю 4 патаму что там лазерная снайперка дуже багато грошей стоїть цілу тисячу голди навіть еліт скват непоможе тільки дуель прокатит
Ну, ця гра дуже весела, але я б дуже хотів, щоб у ній був одяг
Download Lock Screen & Notifications iOS 13 MOD APK (Unlocked Everything/MENU) MOD APK.
Класна гра
1). Будь ласка, додайте щоденну винагороду, як-от перший день – 50 грошей, другий – 100, потім – 150.
Chicken Gun Darbības spēles cxon
Ця гра крутіша, ніж Brawl Stars, але модель 2.8.01 дивовижна 🤩🤩🤩 в ній є скін для двох пустельних пестиків!!!!! Chickens Gun : 5 проти 5 команд 🐓🐓🐓 🐓🐓🐓 🐓🐓🐓 🐓🔫🐓🔫🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓 стріляли один з одним🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓 Зйомка в мережі з двома режимами, 5🐓 проти 5🐓 і проти всіх. Ви можете охолодити свого півня, зброю, дзьоб, кросівки та кепки. Це півнячий бій. Кидайте вибухонебезпечні яйця і влаштовуйте забій. Приєднуйтесь до перестрілки злих півнів.🔫🔫🐓🐓🐓🔫вау
Додаток був випущений для iOS у січні 2017 р FaceApp Версія для ... Можливо, вам сподобається: Super Mario Run mod apk Chicken Gun mod apk
Чудово!ЧУДОВІ ГРА, АЛЕ ВИДАЛИТЕ КАТИ В ELITESQUAD ТА СТВОРИТЕ ІНШІ МАПИ ДЛЯ ELITESQUAD ТА ДОДАТЕ КУЛЬТУРУ ЧЕЛЛЕНДЖЕРА ТА НОВІ скіни. Або ви можете додати плазмотрон
Я пробував цю гру, але я завантажую її на інший пристрій, і я пам’ятаю, що це було дуже добре для мене, але давно моя сестра грала її, і хтось видалив усі ігри, і я завантажив її зараз.
Фу не качається ігра фуфуфуфу фуфу
Прикольна гра клас . Добавте в цю гру турелі.
Мені подобається гра, вона дуже весела, як і інша гра, яка в мене є, але це лише одна проблема, я хотів би, щоб зброї було легше отримати Я не маю на увазі, наче дуже легко, як, наприклад, 1-хвилинна реклама, щось подібне, але я мені дуже подобається ця гра, я не хочу сказати, що ненавиджу її, я вже поставив п'ять зірок, так, це все, що я маю сказати
Сказано, що надсилання скасовано a
КЛАС
ця гра чудова!👍, але чому я оцінив її 4 зірки, тому що ми не можемо використовувати аптечки, коли ми пошкоджені, і ми не можемо обертати предмет, оскільки хочемо, щоб система не повністю оберталася, будь ласка, додайте її👌
ааааааааааааааааааговно аааааааааааааааааааааааааааааааааааа10\9
Добре, але чи можна відновити лаги. Якщо гра може бути багатокористувацькою, але офлайн: у Тунісі у нас погана мережа
Я продовжую намагатися приєднатися до гри моїх сестер за допомогою пароля, але це не працює >:-(
Я не тримаю пари, що не дуже добре
Гра топова
У мене був крутий аккаунт і його не має 😡
Мені подобається, але це проблема з мережею
Дуже оновлена гра Сподобалась, тому що є багато способів заробити гроші та стати хакером. Будь ласка, додайте домашніх тварин, яких ми можемо купити за ігрові монети.
Чудово грати з друзями, і я хотів би, щоб оновлення, як-от у Memes Wars, і нові карти, і, якщо це було б можливо, додати шкуру свині, як у захопленні прапора.☺
трубочки я пишу жалобу в учителів і дохрена значущих не хочеться нафіга me quedara грається може Цей громадянин зробити, щоб я не грали чичери бо я це не хочу
Добрий день ви можете зробити так, щоб можна було грати з ботами, коли немає інтернету і заробляти гроші ігри, за це поки що ставлю 4 зірок